Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Runderragout - carbonade all´uso aostano
- Ingrediënten:
- bloem, boter, nootmuskaat, rundvlees, ui, versgemalen zwarte peper, volle rode wijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroensap, ei, fond, gehakt, knoflook, laurier, mager rundvlees, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rund, runderbouillon, rundvlees, spek, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Patesserie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Patesserie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Koken met kruiden:
Bijgerecht uit Provence:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: