Recept uit L'Art de la table:
Kip met romanescosaus
- Ingrediënten:
- amandelen, basilicum, boter, kipfilets, olijfolie, paprika's, tijm, knoflook, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, kerstomaat, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: