Recept van Onze Franse keuken:
Veau Marengo
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, bloem, champignons, droge witte wijn, peterselie, kalfsbouillon, kalfsvlees, olijfolie, rijst, sinaasappel, sjalotjes, knoflook, tomaten, tomatenpuree en zout & peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, fruit, kalfsvlees, kruiden, laurier, olie, peper, peterselie, rode paprika, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Solo Food:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit A propos bistro:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Solo Food:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Bijgerecht uit Provence:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie: