107 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroensapeigisthavermouthavermoutvlokkenkaneelknoflookmaanzaadnotenolijfoliepeperpompoenpittensesamoliesojasaussuikeruiwalnotenwaterzadenzeezoutzonnebloempittenzwart sesamzaad
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Lamsstoof met pruimen en Ras-el-Hanout

Ingrediënten:
gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneel, knoflook, lamsschouder, olijfolie, oranjebloesemwater, peper, ras-el-hanout, sesamzaad en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:

mueslirepen

Ingrediënten:
boter, gedroogde abrikozen, gedroogde morellen, gemalen amandelen, havermoutvlokken, honing, kaneel, pecannoten, pompoenpitten, ruwe rietsuiker, sesamzaad en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Shebekia

Ingrediënten:
anijszaad, azijn, bakpoeder, bloem, gemalen amandelen, gedroogde gist, sesamzaad, honing, kaneel, olie, oranjebloesemwater, saffraanpoeder, sesamzaad, venkelzaad, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Kruidige muesli

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandel, anijspoeder, cashewnoten, gedroogd fruit, gemberpoeder, granen, havermout, honing, kaneel, kardemompoeder, kokosrasp, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, noten, pecannoot, rozijnen, sesamzaad, vanille-essence, walnoten, zaden, zonnebloempitten en zout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Gember-melasse muesli

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandel, amandelspijs, cashewnoten, geconfijte gember, gedroogde abrikoos, gedroogde kersen, gedroogd fruit, gemberkoekjes, gemberwortel, granen, havermout, honing, kaneel, marsepein, noten, pecannoot, rozijnen, sesamzaad, sultanarozijnen, walnoten, zaden, zonnebloempitten en zout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Pindakaas muesli

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandel, cashewnoten, chocolade, gedroogd fruit, granen, havermout, honing, kaneel, kokosrasp, noten, pecannoot, pindakaas, rozijnen, sesamzaad, tahin, walnoten, zaden, zonnebloempitten en zout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Broccolettisalade met zoete sesam

Ingrediënten:
appelazijn, arachideolie, bimi, broccoletti, haricots verts, honing, knoflook, koriander, mirin, nigellazaad, peultjes, sesamzaad, tahinpasta, tamari, water en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Broccoletti met zoete tahin

Ingrediënten:
appelazijn, arachideolie, broccoli, haricots verts, honing, knoflook, koriander, nigellazaad, peultjes, sesamzaad, tahinpasta, tamari en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Ontbijt uit Speisekammer:

Müsli

Ingrediënten:
ahornstroop, boekwijtvlokken, gedroogd fruit, gemalen kardemom, havermoutvlokken, honing, kaneel, kokoschips, kokosrasp, lijnzaad, noten, pompoenpitten, raapolie, rietsuiker, roggevlokken, sesamzaad, speltvlokken, vanillepoeder, water, zonnebloempitten en zout

Keuken:
Zwitsers / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

rundvleestajine met pruimen

Ingrediënten:
boter, gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, runderstoofvlees, saffraandraadjes, sesamzaad, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Aziatisch gelakte aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bonenkruid, citroenzest, fleur de sel, hoisinsaus, honing, knoflookolie, limoenzest, peper, rozemarijn, saké, sesamzaad, sojasaus en tijm

Keuken:
Aziatisch / Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Speisekammer:

Labné

Ingrediënten:
granaatappelzaden, honing, natuuryoghurt, olijfolie, sesamzaad, kruiden, za'atar en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / noten / kaas
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Pastinaken met portobello, veenbessen en geitenkaas

Ingrediënten:
agar-agar, dille, fleur de sel, gedroogde veenbessen, geitenkaas, geklaarde boter, groentebouillon, honing, olijfolie, pastinaken, peper, portobellopaddestoelen, rode nerf zuring, sesamzaad, sherryazijn, veenbessensap en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Recept bagels zelf bakken

Ingrediënten:
baking soda, bloem, broodjes, gist, havermout, honing, eiwit, maanzaad, nigellazaad, pompoenpitten, sesamzaad, water, zout en zwart sesamzaad

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Recept bagels zelf bakken

Ingrediënten:
baking soda, bloem, broodjes, gist, havermout, honing, eiwit, maanzaad, nigellazaad, pompoenpitten, sesamzaad, water, zout en zwart sesamzaad

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Rundvleestagine met pruimen

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneel, olijfolie, runderstoofvlees, saffraandraadjes, sesamzaad, ui, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Haal meer recepten op...