505 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembouilloncitroencitroensapdroge witte wijneiknoflooklauriermelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirisottorijstrozemarijnsjalottijmtomatenpureewaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Snijbietgroen

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, doorregen spek, groentebouillon, knoflook, koolzaadolie, laurier, snijbietloof, tijm, zoete ui en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Varnishkes

Ingrediënten:
boter, eiertagliatelle, groentebouillon, kasja, neutrale olie, peper, schelpjespasta, ui, vlinderpasta en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:

Soep van erwtjes en peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, erwtjes, groentebouillon, koolzaadolie, munt, olijfolie, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Risotto met kool

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kool, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, saucijs, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Arancini

Ingrediënten:
arboriorijst, broodkruim, eieren, boter, groentebouillon, mozzarella, olijfolie, parmigiano reggiano, plantaardige olie, saffraan, sjalot, knoflook, tomatensaus, peper, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Risotto allo zafferano

Ingrediënten:
boter, extra vergine olijfolie, fontina, groentebouillon, knoflook, parmigiano, risottorijst, saffraan, taleggio, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

erwten in de pan

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kalfsgehakt, munt, olijfolie, rode chilipeper, ui en verse doperwten

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Tuinbonenpilav

Ingrediënten:
basmatirijst, blanke rozijnen, cashewnoten, dille, gember, groentebouillon, kaneelstokje, olijfolie, roomboter, sjalot en tuinbonen

Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Kastanjesoep met salie

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, groentebouillon, kastanjes, knoflook, olijfolie, salie, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Borsjtsj-saus

Ingrediënten:
biet, bietensap, borsjtsj-saus, boter, groene kool, groentebouillon, klapstuk, koolzaadolie, runderbouillon, sjalot, suiker, ui en rode wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Zuringsoep met gorgonzola

Ingrediënten:
bloem, crème fraîche, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, gorgonzola, groentebouillon, roomboter, rozemarijnbloempjes, sjalot, tijmbloempjes en zuringblaadjes

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Rijst & erwten

Ingrediënten:
boter, erwten, groentebouillon, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, rigatino, risottorijst, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Penne met ham en paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, gedroogde paddenstoelen, groentebouillon, ham, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, slagroom, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Pilav met okra, noten en pitten

Ingrediënten:
basmatirijst, blanke amandelen, boter, fijn zeezout, granaatappelpitjes, groentebouillon, kaneel, okra, olijfolie, pijnpitten, pistaches, saffraandraadjes, ui, verse koriander en walnoten

Keuken:
Mediterraans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / groente
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Truffelrisotto

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, slagroom, truffel, ui en witte wijn

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht uit Liever lokaal:

Savooiekool gestoofd met specerijen

Ingrediënten:
boter, gemalen korianderzaad, gemberpoeder, gemberwortel, groentebouillon, jeneverbes, laurier, nootmuskaat, olijfolie, savooiekool en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Risotto met babyworteltjes en tuinbonen

Ingrediënten:
babytuinbonen, babywortels, bladpeterselie, boter, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, groentebouillon, harde geitenkaas, koolzaadolie, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomatenrisotto

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, citroen, boter, parmezaanse kaas, gladde peterselie, groentebouillon, kippenbouillon, olijfolie, passata, tomaat, risottorijst, sjalot, bleekselderij, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
risotto
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Stroganoff

Ingrediënten:
boter, brandy, champignon, cognac, extra vergine olijfolie, groentebouillon, knoflook, porcini, rijst, room, seitan, sjalot en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / rijst / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Arancini

Ingrediënten:
boter, buffelmozzarella, courgette, groentebouillon, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, risottorijst, sjalot, tijm, witte wijn en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Haal meer recepten op...