Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:
Kruidkoek met rozijnen
- Ingrediënten:
- bakpoeder, donkere basterdsuiker, ei, gemalen kaneel, koekkruiden, melk, rozijnen, schenkstroop, sinaasappel en volkorenmeel
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- koek en gebak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, fijne kristalsuiker, fruit, gemberpoeder, kaneelstokje, kruidnagel, melk, nootmuskaat, poedersuiker, sinaasappelsap, sinaasappelschil, slagroom, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / nagerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:
Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / nagerecht uit Morito:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Zalig zoet:
Diner / nagerecht uit Moro:
Diner / nagerecht uit Culinaria España:
Recept uit United states of cakes:
Diner / nagerecht uit Made in Sicily :
Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Diner / nagerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Diner / nagerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Kookschool brood en banket: