Recept uit Papa Kazmi:
Matar Pilav
- Ingrediënten:
- basmatirijst, doperwten, gemberwortel, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, kruidnagel, laurier, rijstolie, water, zout en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Indiaas
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, gemberpoeder, kippenbouillon, komijnzaad, koriander, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit India:
Recept uit India:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Honey & co:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Een kookboek.:
Bijgerecht / basisrecept uit Moro Londen:
Recept uit Honey & co:
Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Bijgerecht uit Moro: