827 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbanaanbloembotercitroeneigemalen kaneelgemberpoederhavermouthoningknoflookkristalsuikermelknootmuskaatolijfoliepeperpoedersuikerslagroomsuikeruivanillesuikerwalnotenwaterzonnebloemolie
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

duivenpastei

Ingrediënten:
amandelen, duif, ei, eidooier, filodeeg, kaneel, kaneelstokje, boter, poedersuiker, verse koriander, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / wild en gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Gemberkoekjes

Ingrediënten:
bloem, bruine suiker, eidooier, gemberwortel, grof zeezout, kaneel, kruidnagelpoeder, ongezouten roomboter, piment en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Diner / nagerecht uit Hip Holland:

Rijsttoetje met kardemom

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, gemalen kaneel, gemalen kardemom, lichte basterdsuiker, paprijst, pistachenootjes, rozensiroop, vanillesuiker, volle melk en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
rijst
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Biersabayon

Ingrediënten:
bieslook, eidooier, kaneel, suiker, weizenbier en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Pumpkin Pie

Ingrediënten:
ei, eidooier, boter, boter, zout, water, kaneel, kristalsuiker, pompoenpuree, roomkaas, slagroom, tarwebloem en vanillestokje

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Gembercustard

Ingrediënten:
bruine suiker, ei, eidooier, gemberwortel, gesuikerde gember, kaneel, nootmuskaat, piment, pudding, room, volle melk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Kaneelcustard

Ingrediënten:
ei, eidooier, kaneel, pudding, room, suiker, volle melk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Marokkaanse keuken:

keftavulling voor briouats

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, kaneel, lamsgehakt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Hazelnootcustard

Ingrediënten:
ei, eidooier, hazelnoot, hazelnootmelk, kaneel, nootmuskaat, pudding, room, suiker, volle melk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Michigan Apple Pie

Ingrediënten:
basterdsuiker, eidooier, boter, boter, poedersuiker, granny smiths, zout, water, kaneel, kristalsuiker, maïzena, slagroom, tarwebloem, vanille-ijs, vanillesuiker en water

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:

Mint-choconoten van Pierre Wind

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chocolade, eidooier, kaneel, munt, peper, speculaaskruiden, water, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:

Appel-kaneelijs

Ingrediënten:
appelmoes, appelstroop, eidooier, honing, kaneelstokje, slagroom, suiker, vanillestokje, volle melk en zout

Soort:
sous-vide / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / nagerecht uit Rijst en risotto:

Portugese rijstpudding

Ingrediënten:
boter, citroen, citroenschil, eidooier, gemalen kaneel, kortkorrelige rijst, suiker, volle melk en zout

Keuken:
Portugees
Soort:
eieren, kaas en zuivel / rijst
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Kruidenkorst

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, couscous, eidooier, gladde peterselie, kaneel, olijfolie, pistaches en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Snack of tussendoortje uit Culinaria España:

Zoete aardappelflapjes - truchas de navidad

Ingrediënten:
anijspoeder, bloem, citroenrasp, ei, eidooier, frituurolie, gele zoete aardappel, gemalen amandelen, kaneel, poedersuiker, reuzel, suiker, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Linzertaart

Ingrediënten:
aalbessengelei, abrikozengelei, amandelmeel, bloem, boter, bruine suiker, citroen, ei, eidooier, kaneel, volkorenbeschuit en zout

Keuken:
Oostenrijks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Rijstebrij

Ingrediënten:
citroenschil, eidooier, kaneelstokje, kaneelsuiker, melk, rondkorrelrijst en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pudding
Haal meer recepten op...