Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Goulasj
- Ingrediënten:
- aardappel, bloem, bouquet garni, paprikapoeder, reuzel, rundvlees, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Hongaars
- Soort:
- stoofgerecht / rundvlees / bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, courgette, fruit, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, rundvlees, tijm, tomatenpuree, ui, vis, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Solo Food:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:
Recept uit Yo Kids:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Food en So Much More:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan: