Recept uit Groot handboek sauzen:
Witte wijnsaus
- Ingrediënten:
- boter, droge witte wijn, geklopte room, noilly prat, room, sjalot, visfond en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- sauzen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: