Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Zout met een smaakje
- Ingrediënten:
- citroengras, citroenrasp, gember, jasmijnthee, lavendel, limoenrasp, rozemarijn, szechuanpeper, tijm, vanille, venkelzaad, verse peper en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, courgette, fruit, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit Puur genieten 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Snack of tussendoortje uit Een dag bij elBulli:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit The Naked Chef is terug:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit Puur eten:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie: