Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Arista alla reggiana (Varkensribstuk op zijn Reggiaans)
- Ingrediënten:
- jeneverbessen, knoflook, olijfolie, rozemarijn, tijm, varkensribstuk, volle melk, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, sjalot, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Home Made winter:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Moro Londen:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Bijgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Picknick uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Basisrecept uit Portfolio: