514 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloembotercitroeneieidooiergemberknoflookkoriandermuntolijfoliepeperpeterseliepijnboompittensjalotsuikertomaatuivruchtensapwortelzeezoutzonnebloemoliezout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Zeebrasem kubbe nia

Ingrediënten:
bosui, bulgur, citroensap, groene peper, little gem, munt, olijfolie, water, zeebrasem en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Pittige kisirsalade

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, bosuien, citroensap, fijne bulgur, granaatappelsiroop, groene chilipeper, munt, olijfolie, scherpe turkse rode chilipeperpasta, tomatenpuree, trostomaten en water

Keuken:
Turks
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Ragout of Grains

Ingrediënten:
bruine kippenjus, champignons, citroensap, druivenpitolie, eendenvet, foie gras van eend, foie gras van gans, bospaddestoel, parelgort, quinoa, shiitake, sjalot, spelt, water en zilvervliesrijst-spruiten

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Sambal goreng boontjes

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, knoflook, laospoeder, olie, rode spaanse peper, sambal oelek, santen, sereh, serehpoeder, sjalot, sperziebonen en water

Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Lavendelbubbels

Ingrediënten:
azijn, bloemen, ciderazijn, citroen, citroensap, gehakt, gele rozijnen, gist, lavendel, olie, rozijnen, suiker, water, witte suiker, wittewijnazijn en zout

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Geroosterde cashewnootcrème

Ingrediënten:
citroensap, cashewnoten, olijfolie, peper, knoflook, verse peterselie, water en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht / basisrecept uit Moro Londen:

Tahinsaus

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, tahin, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Dressing à la Turque

Ingrediënten:
citroensap, dille, gedroogde munt, granaatappelsiroop, groene chilipeper, honing, knoflook, olijfolie, scherp paprikapoeder, sjalot, trostomaat, water en witte wijnazijn

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:

Skordalia

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, extra vierge olijfolie, knoflook, water en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Anne Wilson - Smakelijke salades

Recept uit Smakelijke salades:

Tabouli

Ingrediënten:
bladpeterselie, bulghur, citroensap, lente ui, mintblaadjes, olijfolie, tomaten en water

Soort:
salade
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:

Kip met honing en citroen

Ingrediënten:
citroensap, honing, kipdrumsticks, kippenbouillonblokje, knoflook, maïzena, olijfolie, oregano, rozemarijn en water

Keuken:
Grieks
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:

Voorjaarssalade

Ingrediënten:
citroensap, courgette, doperwt, tuinboon, halloumi, honing, little gem, manourikaas, munt, olijfolie, citroen, saffraan, tafelzout, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Pannenkoekjes met citroensiroop

Ingrediënten:
bloem, citroensap, crème fraîche, gedroogde gist, olie, oranjebloesemwater, pistachenoten, suiker, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Boekweitkoekjes met wortelsalde

Ingrediënten:
boekweitmeel, citroensap, crème fraîche, ei, hazelnoten, marjolein, olie, poedersuiker, sodawater, verse bieslook, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...