Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, knoflook, komkommer, koriander, munt, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Roger Van Damme desserts:
Recept uit The naked chef:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Mediterrane Odyssee: