Recept uit Als kok in Frankrijk:
Aioli à la Mistral
- Ingrediënten:
- citroensap, eidooier, knoflook, olijfolie, ui en water
- Keuken:
- Provençaals
- Soort:
- saus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, ei, knoflook, komkommer, koriander, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tomaat, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Koude keuken:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De banketbakker: