Recept uit The naked chef:
Farfalle met pesto van waterkers en rucola
- Ingrediënten:
- basilicum, citroensap, farfalle, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en waterkers
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, citroen, courgette, extra vierge olijfolie, kruiden, munt, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit The naked chef:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo:
Buffet / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Eten met z'n allen:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept uit The naked chef:
Bijgerecht uit Veg!:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Picknick / buffet uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Wrap 'n roll:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie: