Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Hazenpeper - lepre in civet
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, haas, knoflook, laurierblaadje, rode wijn, spek, ui en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, bouquet garni, groente, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, spek, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Made in Italy:
Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Miss Fromage:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: