Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Varkensvleesvulling voor polentapastei
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, mager varkensvlees, nootmuskaat, peper, salie, worstvlees en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- varkensvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, buikspek, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, spek, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Home made:
Recept uit De pastabijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Puur eten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje / drinken / aperitief uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk: