Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbotercitroencitroensapcourgetteeigroenteknoflookkomkommerkorianderoliepaprikapeperpeterselierode uisuikertijmtomaatuiwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Spaans

Diner / hoofdgerecht uit Spaans:

Gevulde paprika

Ingrediënten:
broodkruim, gehakt, knoflook, melk, olijfolie, paprika, peper, peterselie, ui, ui-wortelsaus en zout

Keuken:
Spaans
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Risotto met paprika

Ingrediënten:
arboriorijst, bouillon, champignons, erwtjes, gemalen kaas, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, paprika's, tomaten, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
risotto / pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Witloofsalade met paprika

Ingrediënten:
dragon, dragonazijn, honing, kipfilet, knoflook, mosterd, olijfolie, paprikapoeder, paprika's, peper, uien, witloof en zout

Soort:
salade / groente
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Kalfsgoulash met paprika

Ingrediënten:
aardappel, boter, kalfsvlees, karwijzaad, laurierblad, mild paprikapoeder, olie, paprika's, rode wijn, rodewijnazijn, runderbouillon, knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien en zure room

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Paprika met roerei - piperade

Ingrediënten:
boter, tomatentapenade, eieren, knoflook, laurierblad, olie, paprika, pikant paprikapoeder, suiker, tomaten, ui en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Salade van geroosterde paprika

Ingrediënten:
ansjovisfilet, extra vierge olijfolie, gele paprika, kappertjes, knoflook, rode paprika en oregano

Keuken:
Grieks
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / groente
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Rigatoni met bresaola en paprika

Ingrediënten:
basilicum, bresaola, droge witte wijn, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rigatoni, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Paprika Gevuld Met Gerst

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, kidneybonen, knoflook, olijfolie, oregano, paprika, parelgerst, peper, peterselie, sherryazijn, tijm, tomaat, ui, wortel en zout

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met gegrilde paprika

Ingrediënten:
boter, gele paprika, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, rode paprika, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:

Tunesische paprika-tomatensalade

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gele paprika, gemalen komijn, karwijzaad, kerstomaat, paprikapoeder, peper, rode chilipeper, rode paprika, rodewijnazijn, verse koriander en zout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Pissaladière met uien en paprika

Ingrediënten:
bladerdeeg, kervel, knoflook, laurier, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, tijm, ui en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Paprika´s met feta

Ingrediënten:
bulgur, citroen, fetakaas, gemberwortel, knoflook, olijfolie, paprika, sumak, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Geroosterde gekruide paprika

Ingrediënten:
ansjovisfilets, gele paprika, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / barbecue/grill / vis
Haal meer recepten op...