Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:
Lamsbout met brandnetel-schapenkaas 'pesto'
- Ingrediënten:
- brandneteltoppen, harde hollandse schapenkaas, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, tijm, walnoten en zout
- Soort:
- vlees / barbecue/grill
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, knoflook, koriander, lamsvlees, munt, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Karsu's Kitchen: