Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Riz duxelles - Rijst met champignons en boter
- Ingrediënten:
- boter, champignons, lente-ui, olie, peper, peterselie, riz à la vapeur, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De smaak van mijn herinnering: