hachee van kreeft, luchtige puree van pastinaak en gezouten citroen

Je vindt dit recept op pagina 188 in De Oosterschelde kreeft .

Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Doperwten met gedroogde garnalen (Hui Jin Gou Qing Wan)

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Geroerbakte doperwten met chilipeper en sichuanpeper (Qiang Qing Wan Dou)

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Drie-kazenquiche met bloemkoolbodem

Thomas de Beer

Pikante kipvleugeltjes met artisjokhart en doperwtjes

Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem