Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Biefstuk met spek en pepersaus
- Ingrediënten:
- biefstuk, bloem, boter, katenspek, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, peperkorrel en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, biefstuk, bloem, boter, bouillon, ei, gember, kaneel, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, runderbouillon, rundvlees, sjalot, suiker, tijm, tomaat, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit 101 ballen:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept uit Gemüse! :
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: