Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapcourgetteeiknoflooklaurierolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeterselierode uirozemarijnsuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Buffet / bijgerecht uit Simpel:

Couscoussalade met cherrytomaatjes en kruiden

Ingrediënten:
amandelen, cherry-tomaat, citroen, gele rozijnen, komijnzaad, koriander, munt, olijfolie, ras el hanout, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch / couscous
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Kruiden-courgette omelet

Ingrediënten:
courgette, dille, ei, huttenkase, kerstomaat, komijnpoeder, lenteuien, melk, munt, olijfolie, peper, peterselie, pul biber, rucola en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Recept uit Vegan, Schnell Schnell:

Tomaten-Bohnensalat / Tomaten-bonensalade

Ingrediënten:
abrikozen, agavesiroop, boerenbrood, gele kerstomaten, grote witte bonen, jonge spinazie, knoflook, mizuna, olijfolie, peper, pluksla, rode kerstomaten, rozemarijn, snijbiet, sperziebonen, tijm, tomatensap, waterkers, witte wijnazijn en zout

Soort:
salade / vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tomatencobbler met topping van verse kruiden

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, bloem, boter, ei, karnemelk, koriander, maïsmeel, maïzena, munt, natriumbicarbonaat, olie, oregano, peterselie, rozemarijn, tijm, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Pens met kruiden - trippa aromatica

Ingrediënten:
bouquet garni, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, olijfolie, pens, peper, tomaten, ui, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / orgaanvlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Bruschette met tomaten

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, knoflook, sodabrood, tomaat, zoutflakes, zuurdesembrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Tomaten met robiola

Ingrediënten:
bieslook, boter, gorgonzola, paprikapoeder, peper, pruimtomaten, robiola, tomaat, wodka en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis bij Jamie:

Consommé van tomaten

Ingrediënten:
basilicum, biet, knoflook, mierikswortel, rodewijnazijn, tomaten, wodka, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Broodsoep met tomaat

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, brood, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:

Gekonfijte tomaten

Ingrediënten:
milde olijfolie, oregano, suiker, tomaat, peper, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
inmaak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tomaten-rijstsalade

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bruine rijst, dille, kervel, munt, tijm, tomaat, tomatenvinaigrette, witte rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Tomaten met schapekaasvulling

Ingrediënten:
knoflook, olie, paneermeel, schapenkaas, tomaat, verse basilicum, verse peterselie, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Yoghurtsoep met tomaat

Ingrediënten:
basilicum, droge witte wijn, limoensap, melk, pijnboompitten, sinaasappelsap, tijm, tomaat, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Turks
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kippenlevers met tomaten

Ingrediënten:
kippenbouillonblokje, kippenlever, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse basilicum, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Ovengedroogde tomaten

Ingrediënten:
laurier, olijfolie, suiker, tijm, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...