Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Blije kip in riesling
- Ingrediënten:
- biokip, boter, druiven, kippenbouillon, laurierblad, peper, sjalotjes, slagroom, tijm, knoflook en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Down to earth:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Elseviers culinaire atlas: