Recept uit Smaak van china:
Huaqi shen dun ruge - Jonge-duivensoep met ginseng
- Ingrediënten:
- droge sherry, gember, ginsengwortel, jonge duif, kippenbouillon, lente-ui, rijstwijn, sesamolie en witte peper
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Mexicaans koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven: