Recept uit De kunst van het koken:
Épinards au jus - Spinazie in bouillon gesmoord
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, ei, peper, spinazie, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, eidooier, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia: