Recept uit De kunst van het koken:
Oeufs en cocotte aux fine herbes - Eieren in potjes met tuinkruiden
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, dragon, ei, kervel, peper, peterselie, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, eidooier, eiwit, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, spinazie, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Ontbijt / brunch / lunch uit Home made:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit De pastabijbel:
Brunch / lunch uit Home made:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis: