Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloemcitroensapdroge witte wijneieidooiergroentebouillonkippenbouillonknoflookmelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeterseliepreiroomsjalotsuikertijmuiwaterwitte peperwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Makreelpate

Ingrediënten:
boter, citroensap, sla, gerookte makreel, paprikapoeder, slagroom en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Aardappel dauphinoise

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, knoflook, nootmuskaat, slagroom, zeezout en zwarte peper

Soort:
crumble/gratin / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Blije kip in riesling

Ingrediënten:
biokip, boter, druiven, kippenbouillon, laurierblad, peper, sjalotjes, slagroom, tijm, knoflook en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Bijgerecht uit Anatolië:

Bloemkoolpuree

Ingrediënten:
bloemkool, boter, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Taglierini met truffel

Ingrediënten:
boter, parmezaanse kaas, slagroom, taglierini, truffelpasta, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Aardbeienrisotto

Ingrediënten:
aardbeien, boter, droge witte wijn, groentebouillon, risottorijst, slagroom, ui, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Home Made winter:

Tartiflette met kabeljauw

Ingrediënten:
boter, comté, kabeljauw, paprikapoeder, peper, slagroom, tijm, vastkokende aardappel en witte ui

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:

Spätzleschotel met spruitjes

Ingrediënten:
boter, champignons, droge witte wijn, groentebouillonpoeder, komijnzaad, olie, peper, slagroom, spätzle, spruitjes, knoflook en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Brunch / lunch uit Spuntino:

Mac & Cheese

Ingrediënten:
boter, dijonmosterd, fontina, knoflook, macaroni, mozzarella, panko, parmezaanse kaas, peper, prei, slagroom, volle melk, zeezout en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Hazenbout met cranberrycompote

Ingrediënten:
boter, citroensap, cognac, cranberrycompote, hazenbouten, mosterd, peper, slagroom, tl geraspte citroenschil, verse tijm, wildfond, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:

Aardappelsoep met forel

Ingrediënten:
aardappelen, boter, gerookte forel, kruidenbouillon, groentebouillon, peper, slagroom, tuinkers, uien, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Ierse oestersoep met mosselen en zeekraal

Ingrediënten:
aardappel, bier, bieslook, bloem, boter, knoflook, mosselen, mosterd, oesters, peen, peper, sjalot, slagroom, visbouillon, zeekraal en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Bijgerecht uit Nopi:

Smeltendzachte koolraapgratin

Ingrediënten:
boter, caerphilly, citroenschil, dragon, groentebouillon, grof zeezout, koolraap, savooiekool, slagroom, tijm, wittebroodkruim en zwarte peper

Soort:
crumble/gratin / vegetarisch / groente
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Spinazietaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, eidooier, knoflook, peper, ricotta, slagroom, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Sperziebonentaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, peper, slagroom, sperziebonen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Gegratineerde bleekselderij

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, broodkruimels, gruyère, harde geitenkaas, laurier, parmezaanse kaas, slagroom, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
crumble/gratin / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...