64 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: andijviebasilicumbloemkoolboerenkoolbroccolicitroencitroensapdijonmosterddragonknoflookmuntpeterselierode koolrode paprikarode uirode wijnazijnrucolasherryazijnsjalotspinazietijmwitte koolwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Griekse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, citroensap, favabonen, gigantebonen, knoflook, kool, munt, olijfolie, rode ui, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:

Spruitjes, appel en cheddar

Ingrediënten:
amandelen, appel, cheddar, citroensap, extra vierge-olijfolie, hazelnoten, pecannoten, spruitjes, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, basilicum, boerenkool, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, knoflook, kool, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Marokkaanse bloemkoolsalade

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, chermoula, olijfolie, peper, vleestomaat, zoete ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:

Gemengde bloemkool met gouden rozijnen, ricotta en kappertjes

Ingrediënten:
bloemkool, gele rozijnen, grof zeezout, grove mosterd, kappertjes, moscatelazijn, olijfolie, pijnboompitten, ricotta, romanesco, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Plenty more:

Elegante koolsla

Ingrediënten:
cashewnoten, citroensap, dijonmosterd, dille, dragon, fijne kristalsuiker, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, griekse yoghurt, honing, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, radicchio, rode chilipeper, rode paprika, savooiekool, venkelknol, witte peper, wortel en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Bloemkool met kruiden en vinaigrette

Ingrediënten:
anijslikeur, bloemkool, bosui, knoflook, olijfolie, peper, verse dille, verse peterselie, wijnazijn en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:

Broccolisalade

Ingrediënten:
bieslook, broccoli, dijonmosterd, extra vierge olijfolie, gerookte doorregen bacon, knoflook, olijfolie, tomaat, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Picknick / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:

Wortel-koolsla met dressing

Ingrediënten:
doesburgse mosterd, mierikswortel, olijfolie, peper, tabasco, winterwortel, witte kool, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veggie in 30 minuten:

Farrosalade met geroosterde broccoli en burra ta

Ingrediënten:
basilicum, broccoli, bulgur, burrata, chilivlokken, farro, gerookte amandelen, kerstomaat, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, rucola, honing, witte balsamicoazijn, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

bloemkoolsalade met tomaat en komijn

Ingrediënten:
bloemkool, knoflook, komijnzaad, olijfolie, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Bloemkoolsla

Ingrediënten:
bloemkool, citroen, kruidenazijn, mosterd, olijfolie, peper, peterselie, roquefort, walnoten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Broodsalade met verse vijgen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boerenkool, hazelnoten, olijfolie, salie, sjalot, vijgen, volkorenbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Volkoren broodsalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boerenkool, dadels, gedroogde vijgen, hazelnoten, olijfolie, salie, sjalot, volkorenbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gemarineerde groente

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, courgette, knoflook, laurier, olijfolie, olijven, oregano, rode paprika, rode wijnazijn, ui, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Bloemkoolsalade 2 - insalata di cavolfiore 2

Ingrediënten:
bloemkool, mosterdmayonaise, olijfolie, peper, verse bladpeterselie, verse dragon, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Pompoen-couscousbowl

Ingrediënten:
avocadocressing, baby bladsalade, bloemkool, granaatappelpitten, hokkaidopompoen, olijfolie, peper, rode ui en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
salade / vegetarisch / couscous
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Zoete aardappel-couscousbowl

Ingrediënten:
avocadocressing, baby bladsalade, broccoli, granaatappelpitten, olijfolie, peper, rode ui, zoete aardappel en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
salade / vegetarisch / couscous
Haal meer recepten op...