Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Kalfsmedaillon met Kernhem en groene kool
- Ingrediënten:
- boter, groene kool, kalfsmedaillon, kernhem, maïsolie, peper, ui, witte peper, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, broccoli, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Het ATAG kookboek: