Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gegratineerde kool met ui
- Ingrediënten:
- bloem, knoflook, kool, melk, olijfolie, peper, slagroom, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, ei, gember, groente, groentebouillon, koriander, melk, olie, olijfolie, peterselie, spinazie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Jeruzalem:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Alles over kool:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van Oh my foodness:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: