Recept uit De kunst van het koken:
Marinade simple
- Ingrediënten:
- citroensap, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, salie, tijm en zout
- Soort:
- kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, courgette, droge witte wijn, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, oregano, peterselie, rozemarijn, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit Spis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Picknick / buffet uit Thug kitchen feestvoer:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: