806 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbloembotercitroencitroensapcourgetteeigroenteknoflookkorianderolieolijfoliepaprikapeterseliesuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Rigatoni met bresaola en paprika

Ingrediënten:
basilicum, bresaola, droge witte wijn, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rigatoni, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Paprika Gevuld Met Gerst

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, kidneybonen, knoflook, olijfolie, oregano, paprika, parelgerst, peper, peterselie, sherryazijn, tijm, tomaat, ui, wortel en zout

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:

Tunesische paprika-tomatensalade

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gele paprika, gemalen komijn, karwijzaad, kerstomaat, paprikapoeder, peper, rode chilipeper, rode paprika, rodewijnazijn, verse koriander en zout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Pissaladière met uien en paprika

Ingrediënten:
bladerdeeg, kervel, knoflook, laurier, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, tijm, ui en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Paprika met zure room

Ingrediënten:
boter, knoflook, olijfolie, paprika, paprikapoeder, pruimtomaten, ui, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Hongaars
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Komkommersalade met tomaat en paprika

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, dille, gele paprika, komkommer, paprikapoeder, peterselie, rode paprika, tomaten, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Ansjovistaart met ui en paprika

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, boter, ei, knoflook, olie, paprika, peper, slagroom, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vis
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:

Vegetarische paprika-abrikozensoep

Ingrediënten:
chilipeper, gedroogde abrikozen, groentebouillon, melk, olijfolie, paprika, peper, walnoten en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Geroosterde Paprika Maaltijdsoep

Ingrediënten:
basilicum, courgette, klokhuis, macaroni grande, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika's, rode ui, rode zoete puntpaprika, rundvleesbouillon, salami, knoflook, tomatenblokjes, water en worst

Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Rode kool

Ingrediënten:
appel, azijn, boter, groente, jeneverbes, kruidnagel, olijfolie, peper, rode kool, rode wijn, ui en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Rode paprikasoep

Ingrediënten:
galangawortel, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, koolzaadolie, lente-ui, limoenblad, paprikapoeder edelsusz, rode chilipeper, rode paprika, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Rode rijst

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, chilivlokken, diepvrieserwtjes, komijnpoeder, lente-ui, olie, paprika, peper, rode peper, knoflook, tomaat, tomatenpuree, ui en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Bruschetta met geroosterde paprika en cannellinibonen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bosui, cannellinibonen, citroen, knoflook, lichte rietsuiker, olijfolie, paprika's, peper, tijm, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Haal meer recepten op...