Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Appels en peren:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: