Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Farfalle in saffraansaus
- Ingrediënten:
- champignons, citroensap, eidooier, farfalle, margarine, peper, ricotta, saffraan, slagroom, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: