214 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbroodeidooierfruitgehaktgranengroentekipknoflookmelknotenolieolijfoliepeperpeterselierijstsuikeruivisvleeswaterzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Agnolotti uit Piemonte

Ingrediënten:
00-bloem, bloem, ei, eidooier, gekookte ham, parmezaanse kaas, rundvlees, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Yukhoe Koreaanse tartaar

Ingrediënten:
bosui, eidooier, honing, knoflook, koreaanse sojasaus, peer, pijnboompitten, rundvlees, sesamolie, sesamzaad en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
vlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Koreaanse roerbakrijst

Ingrediënten:
bbq-saus, champignons, ei, hete chilisaus, rode spaanse peper, rundvlees, savooiekool, sesamolie, sesamzaad, knoflook, witte basmatirijst en zoutarme sojasaus

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Ravioli - raviolis

Ingrediënten:
bloem, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, snijbiet, spinazie, tomatensaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Cannelloni uit Napels

Ingrediënten:
boter, cannelloni, ei, italiaanse saucijsen, olijfolie, pecorino, rundvlees, salami en varkensvlees

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

WIldpate van haas met gebakken paddestoelen

Ingrediënten:
ei, hazenvlees, jeneverbessen, kipfilet, lever, paddenstoelen, peper, provençaalse kruiden, rode wijn, rundvlees, ui, vetspek en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / varkensvlees / paté/terrine
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Klassieke gehaktballen

Ingrediënten:
boter, ei, half om gehakt, olie, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, rundvlees en zout

Keuken:
Duits / Zuid-Oostazië
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Zure rundvleeszult op borden

Ingrediënten:
azijn, ei, laurier, mayonaise, peterselie, rode paprika uit pot, rundvlees, ui, vleesbouillon, witte gelatine, zout, zure augurk en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Poule au pot - Stoofpot van kip

Ingrediënten:
aardappel, armagnac, bayonneham, bleekselderij, boter, bouillon, broodkruim, cognac, doorregen spek, eidooier, kalfsvlees, kaneel, kip, kippenafsnijsel, kippenlever, knoflook, kool, koolraap, kruidnagel, nootmuskaat, peper, room, rundermergpijp, runderpoulet, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Beef Wellington

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, eidooier, paddestoel, ham, olijfolie, ossenhaas, peper en zout, rundvlees, tijm en water

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Roergebakken brede mie - guay teow pad se-iew

Ingrediënten:
broccoli, ei, knoflook, kratiem, maïzena, nam pla, oestersaus, olie, rundvlees, sen yai, sesamolie, suiker, thaise vissaus, verse rijstmie, wijn, witte peper, wortel en zoete ketjap

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles / pekel en marinades
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde koolrolletjes uit Surabaya - ikan dan kol dari Surabaya

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, goela djawa, groene kool, kabeljauwfilet, kippenvlees, knoflook, laos, limoensap, rundvlees, sambal oelek, savooiekool, ui, witte kool, zeevisfilet en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / groente / vis
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Nasi goreng

Ingrediënten:
basmatirijst, donkere sojasaus, ei, garnalen, kip, knoflook, rundvlees, spaanse peper, trassi, ui, varkensfilet, versgemalen zwarte peper, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:

Zuurvlees

Ingrediënten:
amandelen, azijn, ei, eidooier, kaneel, knoflook, komijn, korianderzaad, lavendel, olie, peper, rundvlees, saffraan, schapenvlees en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Noord-Afrikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:

Herfstige cornish pasteitjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, courgette, ei, flespompoen, longhaas, nootmuskaat, olijfolie, rozemarijn, rundvlees, witte peper, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...