Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Gesmoorde kalfstong - lengua de vaca estofada
- Ingrediënten:
- kalfstong, knoflook, laurierblad, peper, reuzel, ui, verse tijm, witbrood, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, kalfsfond, kalfskotelet, kalfsschenkel, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit Twaalf:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: