Lunch uit Oma's receptenboek:
Open ragoutbroodjes
- Ingrediënten:
- bladerdeeg, bloem, boter, champignon, ei, kalfsvlees, melk, paneermeel, witte peper en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, eidooier, eiwit, kalfsgehakt, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch uit Oma's receptenboek:
Recept uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes: