Recept uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine, variant
- Ingrediënten:
- aubergines, citroensap, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, courgette, ei, gember, groente, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode paprika, suiker, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2: