Recept uit L'Art de la table:
Kabeljauw in romige vanillesaus
- Ingrediënten:
- amandelen, amandelmelk, bloemkool, gehakt, groentebouillon, boter, maïzena, sjalotten, vanillestokje, verse koriander, peper, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gehakt, groente, knoflook, kool, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, specerijen, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Killerbody dieet:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei: