152 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloemboterbruine suikercitroenraspcitroensapeidooiereiwitgistkaneelknoflookkristalsuikermelkolieolijfoliepeperpoedersuikerrundergehaktuivanillesuikerwaterzonnebloemoliezoutzure room
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:

Eierkroketjes

Ingrediënten:
achterham, bloem, boter, champignons, citroensap, ei, eierdooier, frituurolie, gedroogd broodkruim, margarine, mayonaise, melk, paneermeel, peterselie, slagroom en witte basterdsuiker

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kersenclafoutis

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kersen, kirsch, melk, paneermeel, poedersuiker, suiker, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Bijgerecht uit Kooktechnieken:

Kwarknoedels

Ingrediënten:
ei, geklaarde boter, oud brood zondere korst, paneermeel, suiker, uitgelekte kwark, water, zout en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / nagerecht uit Luilekkerland:

Wortelpudding met wijnsaus

Ingrediënten:
amandelspijs, bakpoeder, boter, citroenrasp, ei, eidooier, wortel, paneermeel, suiker, sukade en wijnsaus

Keuken:
Nederlands
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:

Klassieke appeltaart

Ingrediënten:
bloem, custardpoeder, ei, jonagold appel, kaneel, paneermeel, roomboter, rozijn, suiker, water, zoetzure appel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Chocoladepudding

Ingrediënten:
amandelmeel, boter, eidooier, eiwit, hazelnootmeel, kaneel, paneermeel, pure chocolade, suiker, vanillemerg en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pudding
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Kreplach met kaas

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, ei, kaneel, kwark, matsemeel, paneermeel, pastadeeg, roomkaas, rozijnen, suiker en zure room

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Kwarknoedels

Ingrediënten:
bloem, boter, compote, ei, kwark, oud brood, paneermeel, suiker, zout en zure room

Keuken:
Midden-europees
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Gebakken pudding - leche frita

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenschil, eidooier, eieren, kaneel, melk, paneermeel, poedersuiker, suiker, vanillestokje en vet

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Cheesecake

Ingrediënten:
boter, citroen, eieren, boter, griesmeel, magere kwark, paneermeel, rozijnen, rum, bakpoeder en vanillesuiker

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / nagerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Appeltaart

Ingrediënten:
appel, basterdsuiker, bloem, boter, ei, kaneel, paneermeel, rozijnen, speculaaskruiden en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak / koffie en thee
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Vargabéles

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, citroenrasp, ei, engelenhaarspaghetti, kwark, paneermeel, poedersuiker, rozijnen, vanillesuiker, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Griesmeelpudding - budino de semolino

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, fijn griesmeel, melk, paneermeel, sultana's en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...