373 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebloembotercitroenraspcitroensapeifruitknoflookmuntoliepeperpeterseliesuikertijmtomaatuivruchtensapwitte wijnwortelzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gestoomde pulpo

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, citroenschil, dragon, extra vierge olijfolie, groene thee, koriander, octopus, paprikapoeder, sinaasappelschil, tijm, water en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Fritto misto

Ingrediënten:
citroen, eiwit, fijn zout, garnalen, koolzuurhoudend mineraalwater, pijlinktvis, plantaardige olie, puf en tipo 00-bloem

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Tortillitas met zeevruchten

Ingrediënten:
citroen, hollandse garnaal, kikkererwtenmeel, olijfolie, sodawater, steurgarnaal, verse bladpeterselie, wit krabvlees en zuiveringszout

Keuken:
Spaans
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Recept uit Minimania:

Gravlax Ladybirds

Ingrediënten:
citroenschil, mierikswortel, olijfolie, polenta, roomkaas, rozemarijn, citroensap, zout, water, witte peper, zalm en zwarte sesamzaadjes

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Zeebaars in zeewater

Ingrediënten:
citroen, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, oregano, peterselie, zeebaars, zeewater en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Spinazie-citroensalade

Ingrediënten:
citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, snijbiet, spinazie, suiker en water

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Artisjokken met oesterzwammen

Ingrediënten:
artisjok, boerenbrood, citroen, fino sherry, knoflook, oesterzwam, olijfolie, venkelzaad, verse bladpeterselie, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:

Gefrituurde courgettebloemen

Ingrediënten:
bloem, bronwater, citroen, courgettebloemen, ei, olijfolie en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gamba´s met een krokant korstje

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, citroen, ei, gamba's, peterselie, plantaardige olie en water

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes / frituur
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Gevulde wijnbladeren

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, citroensap, gedroogde munt, kaneelstokje, kurkuma, munt, olijfolie, prei, risottorijst, water, wijnbladeren, witte druiven, witte ui en zeezout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Zwezerik met garnalen, cantharellen en oloroso

Ingrediënten:
boerenbrood, cantharel, citroen, knoflook, noorse garnalen, olijfolie, oloroso sherry, peper, verse bladpeterselie, water, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pittige çig köfte

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, citroen, gedroogde munt, gerookt paprikapoeder, ijsblokjes, mager lamsvlees, mild paprikapoeder, munt, olijfolie, rode chilipeper, sjalot en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Börek-sigaren met hersenen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, citroenrasp, ei, eidooier, frituurolie, gedroogde munt, haloumi, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, lamshersenen, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, sjalot, ui, water en yufkavellen

Keuken:
Turks
Haal meer recepten op...