Zwezerik met garnalen, cantharellen en oloroso

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 103 in Moro Londen .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Knapperige panceta, wilde paddenstoelen en fino

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bruschetta met buffelmozzarella, groenten en Bayonneham

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Gepocheerd ei met rodewijnsaus en cantharellen

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Gemarineerde duiven

Een recept uit  - De Zilveren Lepel