Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Runderragout - carbonade all´uso aostano
- Ingrediënten:
- bloem, boter, nootmuskaat, rundvlees, ui, versgemalen zwarte peper, volle rode wijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Patesserie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van Patesserie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Miss Fromage:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Made in Italy: