156 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercourgetteeigroentekaasknoflookmelkolijfolieoreganopancettapeperpeterselierode wijnrundergehakttomaatuivisvleeswaterwortelzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Ontbijt / brunch / lunch uit Tomaten:

Tomatengratin met bacon

Ingrediënten:
broodkruimels, gedroogde oregano, gehakt, parmezaanse kaas, olijfolie, bacon, sjalot, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Pappardelle Met Kippenlever En Eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
boter, eekhoorntjesbrood, fruit, boter, gele ui, tomaat, kippenlever, water, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, pasta, prosciutto, prosciutto crudo, tagliatelle, tijm, tijmblaadjes, tomaten, ui, verse pasta, water, water, wijn, witte wijn, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Gevulde paprika's met gemakkelijke risotto

Ingrediënten:
boter, citroen, groentebouillonblokje, olijfolie, paprika's, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, rodewijnazijn, tomaat, tomatenketchup, ui, varkensvlees en zoet gerookt paprikapoeder

Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, bolognesesaus, boter, bouillontablet, bulgur, cayennepeper, diepvriesspinazie, eieren, gehakt, gekookte achterham, grove mosterd, lasagnebladen, laurierblaadje, maïzena, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, gezeefde tomaten, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, rundergehakt, wijn, spekjes, spinazie, knoflook, tomatenpuree, ui, verse peper, zout en 
zout en peper

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Chili con carne voor de grote honger

Ingrediënten:
bieflappen, bloem, boter, bouillon, bouillontablet, bruine bonen, cayennepeper, champignons, chorizoworst, crème fraîche, djinten, doperwtjes, kaas, groene paprika, groenten, half-om-halfgehakt, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rijst, rode paprika, rundergehakt, sla, knoflook, tomatenblokjes, tomatenpuree, tomatensaus, tortillachips, uien, vlees, water, witte bonen, wodka en zout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Lasagne

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, ham, knoflook, kruidnagelpoeder, lasagne, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode wijn, rundergehakt, tomaat, ui, worst, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Recept uit Koken met kruiden:

Verse boerengroentesoep

Ingrediënten:
aardappel, asperge, bacon, basilicum, boter, courgette, knoflook, parmezaanse kaas, prei, rijst, rozemarijn, runderbouillon, selderij, sperziebonen, tomaat en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Penne all'arrabbiata

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, tomaat, knoflook, olijfolie extra vergine, pancetta, parmezaanse kaas, pasta, penne, peterselie, rode chilipeper, ui, versgemalen zwarte peper en zeezout

Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:

Spaghetti met gehaktballetjes

Ingrediënten:
bliktomaat, broodkruim, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode wijn, rookspek, rundergehakt, spaghetti, tomatenpuree, ui, bladpeterselie en verse tijm

Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Lasagne met vleessaus - vincisgrassi

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, griesmeel, kalfszwezerik, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rauwe ham, rundergehakt, tomaat, ui, varkensreuzel, versgemalen zwarte peper, wijnazijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Siciliaanse pastei - il timballo del gattopardo

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bloemen, boter, bouillon, caciocavallo, eekhoorntjesbrood, ei, eierdooier, eiwit, gedroogde bonen, kalfsschenkel, kaneel, kippenborst, kruidnagel, lever, marsala vergine soleras, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, penne rigate, peper, rauwe ham, tomatenpuree, truffel, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Wendy Berecry - Italiaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:

Spinazie champignonlasagne met ham

Ingrediënten:
basilicum, beenham, bliktomaten, champignons, cheddar, knoflook, lasagne, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, spinazie, tomatenpuree en ui

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Gesmoord rundvlees

Ingrediënten:
bier, blanke jus, bonenkruid, boter, cassonade, charolais, kaas, kalfsbeentje, kaneel, knoflook, kruidenbuiltje, kruidnagel, laurier, majoraan, peper, peterselie, room, schouderham, selderij, tijm, tomatenpuree, tomatensaus, ui, vetspek, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Kalfsrolletjes met pecorino in tomatensaus

Ingrediënten:
kalfsschnitzel, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, rode pesto, rode wijn, sjalot, spekreepjes, tomaat, verse italiaanse kruiden, verse peterselie, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Corsicaanse stoofschotel met pasta - stufatu

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, corsicaanse schapekaas, droge witte wijn, gedroogde boleten, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, runderstoofvlees, schouderlappen, sukadelap, tomaat, ui, verse pasta, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli di coda di manzo - Ossenstaartravioli

Ingrediënten:
banaansjalot, eierpastadeeg, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, ossenstaart, parmezaanse kaas, rozemarijn, salie, tomatenpuree, varkensbuik, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:

Caesar spamburger

Ingrediënten:
kadetjes, knoflookpoeder, parmezaanse kaas, sla, slasaus, smac, spam, tomaat en ui

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

'Slow' lasagne

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, lasagnevellen, mager rundergehakt, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, selderijknol, spek, tomatenpuree, tomatensaus, ui, varkensgehakt, winterwortel, witte wijn, worst en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Minestra di fagioli - Bonensoep

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bouillon, knoflook, maccheroni, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, pecorino, penne, peterselie, rigatoni, tomaten, ui, witte bonen, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

giovanna’s gehakt- balletjes

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, brood, eieren, extra vergine olijfolie, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, pecorino, tomaten, tomatensaus, ui en varkensgehakt

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Pens op milanese wijze

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouillon, pens, grote witte bonen, laurier, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, salie, tomaat, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Haal meer recepten op...