Recept uit Mediterrane Odyssee:
Parmigiana di melanzana: aubergineschotel met tomaensaus, taleggio en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, taleggio en tomatensaus
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, courgette, ei, groente, kaas, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty: