44 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterchampignoneigekookte hamknoflookmelknootmuskaatolijfoliepastapeperpeterselieroomsjalotslagroomspaghettispinazietijmtomatenpureeuiwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Cannelloni uit Napoli

Ingrediënten:
bloem, boter, braadworst, cannelloni, champignon, gekookte ham, parmezaanse kaas, peper, rode wijn, tomatensaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Bonengnocchi met champignons en spinazie

Ingrediënten:
babyspinazie, champignons, boter, parmezaanse kaas, olijfolie, polenta, tarwebloem, knoflook, tomaten, witte bonen uit blik, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Ziti met noten

Ingrediënten:
brood, broodkruim, knoflook, marjolein, melk, olijfolie, paddenstoelen, parmezaanse kaas, pasta, pecannoot, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken ziti met ricotta

Ingrediënten:
eekhoorntjesbrood, knoflook, mozzarella, paddenstoel, parmezaanse kaas, penne, ricotta, tomaten uit blik, ui, ziti, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken ziti

Ingrediënten:
boter, buisjespasta, eekhoorntjesbrood, knoflook, mozzarella, olijfolie, paddenstoelen, parmezaanse kaas, penne, tomaten uit blik, ui, ziti, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Paddestoelenlasagne

Ingrediënten:
bloem, boter, dragon, ei, feta, fontina, gedroogde porcini, paddestoel, gruyère, lasagne verde, melk, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, sjalot, tijm, water, witte peper en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Kip cacciatore

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, chianti, kastanjechampignons, kippendij, knoflook, oesterzwam, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, passata, rode paprika uit pot, rode spaanse peper, rozemarijn, volkorenspaghetti en zwarte olijven

Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Lasagne met champignons en ham

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, champignons, gedroogd eekhoorntjesbrood, geel pastadeeg, gekookte ham, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Fregola met langoustine en hazelnoot

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, boter, champignon, citroen, ei, fregola, hazelnoot, kippenbouillon, knoflook, langoustine, natuurazijn, olijfolie, paddenstoel, parmezaanse kaas, pasta, rode port, room, sjalot, tijm, tuinkers en veldsla

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Cannelloni alla Napoletano

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, ei, eidooier, gekookte ham, kalfsvlees, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, tomatensaus voor cannelloni alla napoletana, vleesjus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Canneloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, durum-tarwemeel, ei, eidooier, knoflook, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderfond, rundergehakt, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Cannelloni

Ingrediënten:
bacon, broodkruim, champignons, ei, fontinakaas, gedroogde basilicum, kalfsgehakt, knoflook, lasagnevellen, olijfolie, parmezaanse kaas, prosciutto, runderbouillon, slagroom, tomatensaus, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt en verse peterselie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, bouillon, champignons, droge witte wijn, knoflook, lasagnevellen, mager gehakt, margarine, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tomatenpuree, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Een recept uit Philip Mechanicus - De vrolijke keuken

Diner / hoofdgerecht uit De vrolijke keuken:

Ezelinnen-macaroni

Ingrediënten:
champignon, elleboogjesmacaroni, kaas, laurierblad, maïsolie, peper, salami, tijm, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Maccheroni alla Bolognese - Macaroni met vleessaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champignons, doorregen spek, gedroogde champignons, kippenhartjes, kippenlevers, kruidnagel, mager rundgehakt, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, rigatoni, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / varkensvlees / rundvlees / bouillon
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Cannelloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, ei, eidooier, gehakt, grano duro meel, knoflook, olie, paprikapoeder edelsusz, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderbouillon, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles