Recept uit De kunst van het koken:
Farce aux olives - Vulling van lamsgehakt met olijven
- Ingrediënten:
- broodkruim, ei, fond, knoflook, kruiden, mager lamsgehakt, peper, ui, zout en zwarte olijven
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, kaneel, kippenbouillon, koriander, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rundergehakt, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit De worst story:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grillen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie: