Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroencitroensapeiknoflookmelkolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode uisjalotstokbroodtijmtomaatuiwaterwitbroodzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Turkse plattelandsoep met brood en karwijzaad

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, borlottibonen, karwijzaad, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, oud witbrood, pintobonen, tomaat, ui, witte kool, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Geroosterd brood met tomaten - bruschetta

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, peper, tomaat, toscaans witbrood, verse basilicum en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Geroosterd brood met gevogeltelever - crostini

Ingrediënten:
ansjovis, boter, droge marsala, gevogeltelevers, kappertjes, olijfolie, peper, toscaans witbrood, ui en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Schorpioenvis met witte wijn, broodkruim, olijfolie en kappertjes

Ingrediënten:
aardappel, broodkruim, extra vergine olijfolie, groene olijven, kappertjes, pijnboompitten, schorpioenvis, schorpioenvisfilet, verse bladpeterselie, witte greco di tufo-wijn, zongedroogde tomaatjes op olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met gedroogd fruit

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, gedroogd fruit, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:

Salade met sla, ei en gebakken brood

Ingrediënten:
bieslook, bindsla, botersla, brood, ciderazijn, dijonmosterd, ei, knoflook, koolzaadolie, little gem, olijfolie, suiker, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:

Italiaanse soep van brood en kool met salieboter

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, boerenbrood, boter, bouillon, cavolo nero, fontina, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, rozemarijn, salie, savooiekool, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Simpel van Ottolenghi: brood met rode biet en geitenkaas

Ingrediënten:
bakpoeder, biet, bieten, bloem, brood, cake, eieren, bloem, geitenkaas, gezouten roomboter, ei, havermoutvlokken, honing, karwijzaad, nigellazaad, olie, parmezaanse kaas, pompoenpitten, rode biet, rode bieten, tijm, tijmblaadjes, vet, volkorenmeel, zaden, zonnebloemolie, zout, zuiveringszout en zure room

Haal meer recepten op...